Компанията

Нашата мисия

Да осигурим пълно спокойствие и сигурност на клиента, чрез предлагане на цялостни решения за проектиране, дизайн, строителство и ремонт на жилищни и бизнес пространства.

Да поддържаме възможно най-високо качество на дейностите, чрез непрестанно иновиране и инвестиране в повишаване на квалификацията.

Да гарантираме навременните доставки на материали при най-изгодни условия, чрез активна търговска дейност и директни представителства.

Иновации и квалификация

Ние в YOUR вярваме, че непрестанното търсене на нови решения и овладяването на иновативни технологии е в основата на общественият, личен и бизнес просперитет. Ето затова ние инвестираме постоянно в квалификация, информация и експериментиране за да сме сигурни, че сме в състояние да предложим най-ефективните, дълготрайни и качествени решения на нашите клиенти.

Бизнес етика

С гордост можем да заявим, че спазваме отговорно бизнес поведение отдадено на високи европейски стандарти. Анти дискриминационна политика, политика за подбор на ниско енергийни материали и местна благотворителна активност е микса, чрез който добавяме социална стойност към нашите дейности.

Безопасност

Спазването на всички процедури и изисквания за безопасност на работните процеси е в основата на бизнес философията на YOUR. Системно изграждаме безкомпромисна корпоративна култура с цел нула произшествия и инциденти на работното място.


Управление

Пламен Павлов

изпълнителен директор

С над 20 години лидерски опит в търговията, строителството и интериорният дизайн Пламен Павлов е отговорен за генералното развитие на семейството на YOUR. Под неговото пряко ръководство се осъщестяват най-важните проекти на компанията.

Желязко Митев

търговски директор

Стратегическото развитието на пазарните и търговски отношения са под прякото ръководство на Желязко Митев. Той е с над 15 години опит в местни и международни бизнес проекти в качеството си на ръководител.